De Klever X SPEED

Ja, het nu de tijd om het te doen. De Klever X Speed is het wachten meer dan waard. Je houdt van macht? Je houdt van een geweldige rit? Je waardeert kwaliteit en stijl? En je zit vaak vast in het verkeer?

De Klever Speed Hispeed e-bike is een droom. Het heeft een 600W stille motor die je gemakkelijk meeneemt naar 45 km/h. Het heeft een zeer stijf frame, en 27,5 inch Super Moto X wielen, die u de rijervaring van een high performance racefiets levert.

Nooit meer zorgen maken om de afstand met de 570W batterij, ook heb je de mogelijkheid om een tweede batterij mee te nemen op je bagagedrager! Zo kun je altijd en overal naar toe met de Klever X SPEED!

We weten dat de krachtige stille motor zich heeft bewezen in de afgelopen 5 jaar als een van de beste. Eigenlijk durven we te zeggen dat er geen beter systeem is. In combinatie met de Klever X frame, dat gebouwd is door een van de beste aluminium bouwers in de wereld. kunnen wij u een zeer aantrekkelijke e-bike presenteren die rijdt als een high performance racefiets!

Natuurlijk is de Klever X Speed toegerust met hydraulische schijfremmen en voorwielophanging voor uw veiligheid en comfort. Leuk om te weten is dat het ook regenererende remmen heeft die echt zijn vruchten afwerpt als je een tijdje een afdaling maakt.

Speciale functies op de Klever X Commuter zijn de elektronische diefstal alarm, motor slot en de Bluetooth-LCD-scherm voor de iPhone-connectiviteit.

3.3/5 - (9 stemmen)